Bilreparationer i Jönköping - Fordonsteknik

När det kommer till att hålla din bil i gott skick och förhindra kostsamma problem längre fram är regelbundna bilreparationer helt avgörande. På Fordonsteknik i Jönköping är vi stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller att säkra din bils välmående och säkerhet. Här är några av de vanligaste bilreparationerna som vi specialiserar oss på:

Gör en gratis prisförfrågan

När det kommer till Bilreparationer

Bromsservice: Fungerande bromsar är avgörande för din säkerhet på vägen. Vi reparerar och byter bromsbelägg, skivor och bromsvätska för att säkerställa att din bil stannar säkert.


Avgassystemreparation: Ett korroderat eller trasigt avgassystem kan påverka bränsleekonomin och miljön. Vi reparerar eller byter ut delar av avgassystemet vid behov.


Felsökning och diagnostik: Oavsett om det är en check engine-lampa som lyser eller en oidentifierad knäppning, har vi avancerad diagnostisk utrustning för att spåra och åtgärda problem.


Kylsystemreparation: Ett korrekt fungerande kylsystem är nödvändigt för att förhindra överhettning. Vi reparerar kylsystemläckor och byter ut vattenpumpar och termostater vid behov.


Stötdämpar och fjädring: Komforten och hanteringen påverkas av dina stötdämpare och fjädrar. Vi reparerar eller byter ut dem för en smidigare körupplevelse.


Elektriska reparationer: Elektriska problem kan vara utmanande att identifiera och åtgärda. Våra experter är utrustade för att hantera allt från batteribyte till elsystemdiagnostik.


Oljebyte och filterbyte: Regelbundna oljebyten är grundläggande för att smörja din motors delar och förhindra slitage. Vi byter också luft- och bränslefilter för optimal prestanda.


Oavsett vilken bilreparation du behöver, kan du lita på Fordonsteknik i Jönköping för att leverera högsta kvalitet och expertis. Vi strävar efter att hålla dig på vägen säkert och din bil i toppform.

Kamremsbyte

Välkomna - vi har öppet som vanligt, mer kommer. Bli en av oss!

Läs mer

Bromsservice

Välkomna - vi har öppet som vanligt, mer kommer. Bli en av oss!

Prisförfrågan

Felsökning

Välkomna - vi har öppet som vanligt, mer kommer. Bli en av oss!

Prisförfrågan

FRÅGA GÄLLANDE BILREPARATIONER? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Svarar vardagar under våra öppetider. Välkomna med din fråga.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in en förfrågan tillåter jag Fordonsteknik att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.