Transportbilsverkstad Jönköping

Trygghet skapar Fordonstenik med välutbildade servicetekniker, 3 års funktionsgaranti på reservdelar, 12 månaders fri Assistansförsäkring, kundsupport tillgänglig 7-22 alla dagar nära dig, oavsett var någonstans i Jönköping med omejd du är.

Gör en gratis prisförfrågan

Transportbilsverkstad i Jönköping med omnejd

På Fordonsteknik Jönköping har vi en modern och välutrustad transportbilsverkstad där vi erbjuder allt från enklare DROPIN-service med snabba lastbilsreprationer på transportbilar och lätta lastbilar till mer omfattande reparationer och underhåll. Våra bilmekaniker är högt kvalificerade och kontinuerligt uppdaterade med den senaste kunskapen inom transportbilsreparationer och lätta lastbilar. Oavsett din bils märke och modell, är du i trygga händer hos oss på Fordonsteknik i Jönköping.

Transportbilsverkstad 

På vår transportbilsverkstad är vi specialiserade på reparationer och underhåll av transportfordon av alla slag, från skåpbilar till lätta lastbilar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag som är beroende av sina transportfordon, mindre lätta lastbilar, pickups och vår verkstad är utrustad med modern teknik för att säkerställa att din verksamhet fortsätter att rulla smidigt.

Transportbilsservice

Vår transportbilsservice är utformad för att hålla dina fordon i toppskick och minska nedtid. Vi erbjuder regelbunden service och underhåll som inkluderar allt från oljebyten till bromsinspektioner, för att säkerställa att dina transportfordon alltid är redo att leverera. Med vår transportbilsservice kan du förlita dig på att din flotta är pålitlig och effektiv, vilket sparar tid och pengar i det långa loppet.

Byte olja filter

Oljefiltret är en kritisk komponent för att hålla din motor ren och effektiv, och vårt team är experter på snabbt och noggrant oljefilterbyte. Vi rekommenderar att du byter oljefiltret regelbundet för att förhindra att smuts och skräp tränger in i motorn och orsakar onödig slitage. 

Bilverkstad Jönköping hos Fordonsteknik Entrén

FRÅGA GÄLLANDE SERVICE PÅ DIN TRANSPORTBIL? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Svarar vardagar under våra öppetider. Välkomna med din fråga.

Kontakta oss
Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in en förfrågan tillåter jag Fordonsteknik att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.