Bilservice Jönköping - serva din bil med Fordonsteknik

Gör en gratis prisförfrågan

Bilservice i Jönköping med omnejd

På Fordonsteknik Jönköping har vi en modern och välutrustad bilverkstad där vi erbjuder allt från enklare DROPIN-service med snabb bilservice till mer omfattande underhåll och originalservice. Våra bilmekaniker är högt kvalificerade och kontinuerligt uppdaterade med den senaste kunskapen inom fordonsreparationer. Oavsett din bils märke och modell, är du i trygga händer hos oss på Fordonsteknik i Jönköping.

Har din bil en varningslampa som lyser på instrumentpanelen?

Orange varningslampa

När du ser en orange varningslampa på din instrumentpanel är det oftast ingen anledning till panik. Det är dock viktigt att ta det på allvar och söka professionell hjälp så snart som möjligt. Du kan säkert köra till närmaste bilverkstad för att åtgärda problemet. Kom ihåg att alltid stanna och stänga av motorn när en varningslampa tänds, eftersom det kan vara en allvarlig indikation. För mer information, se din instruktionsbok.

Röd varningslampa

Om din instrumentpanel lyser rött ska du omedelbart stanna och kontakta en bärgningsbil. Kör inte vidare eftersom det kan vara en indikation på en allvarligare problem. Det är viktigt att inte ignorera en röd varningslampa. Observera att på vissa bilfabrikat kan en orange eller gul varningslampa indikera samma allvarliga problem som en röd lampa.

Serva bilen hos kvalitetsstämplade och trovärdiga Fordonsteknik!

Grundservice - Basservice

Vår grundläggande bilservice, även känd som basservice, inkluderar oljefilterbyte och motoroljebyte. Vi utför även en noggrann kontroll av 17 trafiksäkerhetspunkter enligt din bilfabrikants och bilmodells specifika serviceprotokoll. Denna service är en grundläggande åtgärd som vi rekommenderar för att förlänga livslängden på din bilmotor och öka din bilens övergripande hållbarhet.

Originalservice - Fullservice

Fordonsteknik Jönköping är engagerade i att följa din bilfabrikants riktlinjer och rekommendationer för en fullständig originalservice. Vi använder ett unikt serviceprotokoll som anpassas efter din bil, dess utrustning och aktuella serviceintervall baserat på körda kilometer. Vår utförliga fullservice, som inkluderar nödvändiga stämplar i din servicebok, förbättrar din bilens välbefinnande, livslängd och andrahandsvärde.

Nybilsgaranti och Bilservice

Vi är dedikerade till att säkerställa att din nybilsgaranti fortfarande är giltig efter vår service. Vi använder alltid originaldelar eller högkvalitativa alternativ när det krävs byte av komponenter. Vårt arbete grundar sig alltid på de specifika rekommendationer som biltillverkarna tillhandahåller.

Bilverkstad Jönköping hos Fordonsteknik Entrén

FRÅGA GÄLLANDE BILSERVICE? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Svarar vardagar under våra öppetider. Välkomna med din fråga.

Kontakta oss
Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in en förfrågan tillåter jag Fordonsteknik att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.